Szülést követően, illetve a kor előrehaladtával a hüvely kitágul és szövetei veszítenek rugalmasságukból. Ez különböző esztétikai problémákat, diszkomfort érzetet, nem teljes szexuális életet okozhat. Ennek kezelésére illetve megelőzésére nyújt kiváló, fájdalommentes megoldást az IntimaLaseTM lézeres hüvelyszűkítés kezelés.

Az IntimaLaseTM lézeres hüvelyszűkítés eredményeként a kollagénrostok újraképződnek, megerősödve. Ezzel nagymértékben segítik a gondok megszüntetését, illetve csökkentését.

Mi pontosan az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés eljárás?

Esztétikai nőgyógyászati kezelés Fotona IntimaLase™ technológiával, mindössze két alkalommal már megoldást kínál a problémára

Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés egy egyedi, szabadalmaztatott, biztonságos és fájdalommentes Er:YAG intimlézeres eljárás, amely nem igényli a műtétek előtti előkészületeket, és a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi életéhez.

A klinikai tanulmányok alapján az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés hatékony, körülményes műtéti beavatkozás nélkül elvégezhető, és biztonságos eljárás.

Hogyan működik az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés?

Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés során a Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott SMOOTHTM technológiával termikus hatást fejt ki a hüvelyfal szöveteire. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyhámban és a kollagéndús medencei kötőszövetben.

A hüvelyszűkítés eljárás során a kollagén rostok újrarendeződése és újraképződése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal a hüvely visszafiatalodását eredményezi.

Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés előnyei

  • Biztonságos, gyors, fájdalommentes hüvelyszűkítés eljárás – altatás nélkül
  • A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
  • Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés eljárás során nincs szükség altatásra. Így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.
  • A kezelés után rövid idővel újra élvezhető a szexuális élet.
  • Már két IntimaLaseTM hüvelyszűkítés kezelés elegendő a probléma megoldására.
Hüvelyszűkítés előtt

Hüvelyszűkítés előtt

Hüvelyszűkítés után

Hüvelyszűkítés után

A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és az életminőség egyértelmű javulásáról számolnak be.

Általában két kezelés ajánlott. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás, azonnal folytatható a mindennapi tevékenység.

Mikor javasolt az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés?

Az IntimaLaseTM hüvelyszűkítés indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, melyet a hüvely optimális szöveti szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, illetve az évek előrehaladtával jelentkezik.

Kivételes klinikai eredmények

A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták az IntimaLaseTM kezelések hüvelyszűkítő hatását, és a szexuális élmény illetve az orgazmus javulását.

  • A páciensek 97%-a határozottan pozitívnak értékelte a hüvelyszűkítés hatását az IntimaLaseTM kezelést követően.
  • A kezelést követően a hüvely átlagosan 17%-kal lett szűkebb.
  • Az örömérzet átlagosan 58%-kal erősödött, az orgazmusok száma 14%-kal több lett.

A klinikai eredmények alapján a gyors és egyszerűen elvégezhető IntimaLaseTM kezelés egy hatásos, nem-invazív eljárás, mellyel elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások és kontraindikációk.

A beavatkozás 20-25 perces, metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületeket vagy utókezelést. A páciens a kezelés után azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt.

Hüvelyszűkítés árak

Hüvelyszűkítés árainkról az árlistánkról tájékozódhat bővebben.