A szülést követően, illetve az évek előrehaladtával a hüvely veszít rugalmasságából, kitágul, amely vizelettartási problémát okozhat, és a szexuális életünkre is negatív hatással lehet. Örömtelen együttlétek, kellemetlen hüvelyszárazság, elégedetlen partner és kielégületlenség, illetve a kisajak elszíneződése, petyhüdtté válása. Mindezek negatív hatással vannak a nők önbecsülésére, és nem teszik lehetővé, hogy teljes életet éljenek. A Femmed Intézet intimlézeres kezelései ezekre a problémákra adnak megoldást, minden nőnek, fájdalommentesen.

A Fotona által fejlesztett és bevezetett  világszabadalom, az  Er:Yag lézer-technika alkalmazása a nőgyógyászatban, illetve a SmoothTM lézeres technológia kombinációja forradalmi változásokat hozott a nők számára.

A korábban csak körülményes műtéti eljárást felválthatja a szabadalmazott Fotona Intimlézer technológia, amelynek segítségével, műtét nélkül, már két kezelés után ezek a problémák megszüntethetők, vagy jelentősen javíthatók.

A Fotona intimlézeres kezelések előnyei

  • Biztonságos, gyors, fájdalommentes eljárás – altatás nélkül
  • A beavatkozás 20-25 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
  • Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.
  • Az intimlézeres kezelés után rövid idővel pedig már élvezhető újra a szexuális élet.
  • Már két kezelés elegendő a probléma megoldására.

Intimlézeres kezelések a Femmed Intézetben

HÜVELYSZŰKÍTÉS – IntimaLaseTM

Szülést követően, illetve a kor előrehaladtával a hüvely kitágul, és szövetei veszítenek rugalmasságukból. Ez különböző esztétikai problémákat, diszkomfort érzetet, illetve nem teljes szexuális életet okozhat.
Ennek kezelésére, illetve megelőzésére nyújt hatékony megoldást az IntimaLaseTM intimlézeres kezelés, amelynek eredményeként a kollagénrostok újraképződnek, megerősödnek – ezáltal elősegítve a gondok megszüntetését, illetve csökkentését.

Az IntimaLaseTM intimlézeres kezelés egy egyedi, szabadalmaztatott, biztonságos és fájdalommentes Er:YAG intimlézeres eljárás, amely nem igényli a műtétek előtti előkészületeket (nem plasztika!), és a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi élethez.

Részletesen a hüvelyszűkítésről »

INKONTINENCIA KEZELÉSE – IncontiLaseTM lézerterápia

A vizelettartási gondok – stressz inkontinencia és kevert inkontinencia – sok nőnél okoznak kellemetlenségeket és egészségügyi problémákat. Ezek leginkább tüsszentés, köhögés, nevetés esetén, ill. sportolás vagy egyéb fizikai terhelés alatt jelentkeznek.
A vizelet inkontinencia bármely életkorban kialakulhat, azonban a kor előrehaladtával és szülést követően egyre gyakoribbak a tünetek előfordulása.
Ennek kezelésére nyújt hatékony megoldást az IncontiLaseTM intimlézeres kezelés, amelynek eredményeként a kollagénrostok újraképződnek és megerősödnek, ezáltal csökkentik, illetve megszüntetik a problémát.

A kezelés legkiemelkedőbb előnye, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes (nem plasztika!), emellett szövetkárosodás, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra, vagy antibiotikum kezelésre.

Részletesen az inkontinencia kezelésről »

HÜVELYSZÁRAZSÁG KEZELÉSÉRE – RenovaLaseTM

A RenovaLase™ egy szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézerterápiás, hormonmentes eljárás, amellyel a változókori hüvelyproblémák – a hüvelyfal elvékonyodásával járó viszkető és égető érzés, hüvelyszárazság és az ezzel járó fájdalmas együttlétek, visszatérő fertőzések és vérezgetések – hormonmentesen, hatékonyan kezelhetőek.

A lézeres terápia után a hüvelyfal visszavastagodik eredeti állapotára.  A tanulmányok szerint a hüvelyszárazság csaknem teljesen megszűnik, ami a fenti panaszokért jelentős mértékben felelős. A hüvelyfal újra rugalmassá válik, így a fenti panaszok megszűnnek és ismét élvezhetővé válnak az intim együttlétek.

Részletesen a hüvelyszárazság okozta problémák kezeléséről »

KISAJAK FIATALÍTÁS

A kor előrehaladtával és a szülést követően a hüvely és a kisajak szövetei veszítenek rugalmasságukból, amely különböző esztétikai problémát és kellemetlenséget okozhat, illetve zavaró hatással lehet a szexuális életre is, és a nők önértékelésére.

Ennek kezelésére megoldás a kisajak fiatalítás intimlézer kezelés, amelynek eredményeként a kisajkak feszesebbek és újra fiatalosan rózsaszínűek lesznek.

Részletesen a kisajak fiatalításról »

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Az 50 éves Fotona cég a világon elsőként alkalmazta az Er:YAG kezelést a nőgyógyászatban, amellyel új korszakot nyitott meg a nők számára. A cég a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a legmegfelelőbb eljárást dolgozzák ki a fájdalommentes és hatékony kezelések érdekében.

Számos klinikai tanulmány is alátámasztja, hogy az IntimaLaseTM és IncontiLaseTM kezelések kiváló eredményeket biztosítottak a páciensek számára. Az eljárások lényege, hogy a metszés nélküli, fájdalommentes kezelés egyszerűen és gyorsan, nagyobb előkészületek nélkül elvégezhető, és ezáltal elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások és kontraindikációk, amelyek egy műtét esetén mindig fennállnak. . A tanulmányok   szűkebb hüvelyről, jelentősen javuló szexuális élményekről és a páciens kifejezett életminőségbeli javulásáról számolnak be. Az IntimaLaseTM eljárást igénybevevő páciensek 97%-a elégedett volt, az IcontiLaseTM esetében a páciensek 94%-a jelentős javulásról számolt be.