Fájdalommentes beavatkozással szabadulhat meg a horkolástól

A horkolás jelentősen befolyásolja életminőségünket, negatív hatással van környezetünkre, párkapcsolatunkra. A férfiak és nők nagy hányadát érinti ez a probléma; minden negyedik ember rendszeresen és minden második ember szenved alkalmanként a horkolástól.

NightLase® – Lézeres horkolásterápia kezelések

A korszerű orvosi lézertechnológiának köszönhetően ez a probléma most már műtét nélkül, fájdalommentesen, kezelhető. A kezelés akár ebédidőben is elvégezhető….nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre.

A kezelés kb. 40 percig tart, és utána azonnal visszatérhet a páciens a hétköznapi életbe. A kezelés utáni időszakban sem kell tartania fájdalomtól.

A NightLase® horkolásterápia három különálló kezelésből áll, amelyet két hónapon belül végzünk el.

1. nap 15. nap 45. nap
1. kezelés 2. kezelés 3. kezelés
A kezeléssorozat megkezdése előtt fül-orr-gégészeti vizsgálat elvégzése szükséges, amely orvosi konzultáció keretén belül történik. Az első kezelés – alkalmasság esetén – közvetlenül az orvosi konzultáció elvégzése után elvégezhető.
lezerkozpont_logo_web
 Címünk: 1016 Budapest, Bérc u. 23.

Ingyenes tanácsadásunkhoz, illetve az orvosi konzultációhoz és kezelésekhez előzetes időpontegyeztetés szükséges. Készen állunk, hogy az Önnek legmegfelelőbb időpontot találjuk meg.

Írjon nekünk: [email protected]

Hívjon minket: 06 20 360 7285 – (munkanapokon 9:00-18:00 között)

További aktuális információért keresse fel: Facebook oldalunkat!