TE IS HALLOTTAD MÁR A „HANGOT”?

TE IS HALLOTTAD MÁR A „HANGOT”?

Arról a (vérmérséklettől függően) kínos vagy éppen vicces hangról van szó, ami szex közben, után, pózváltáskor hallható: amikor a beszorult levegő hangosan kiáramlik a hüvelyből. Valószínűleg a kutyapóz rajongói találkoznak vele leggyakrabban, de bármikor máskor is előfordulhat, akár tornázás közben is. Van szakszerű neve is: a vaginális szélről fogunk ma szót ejteni.

EZ A FÉRFIT DICSÉRI?

Van, aki szerint a nem éppen komolyzenei hanghatás a férfi teljesítményét dicséri. Valóban gyakran jelentkezik hevesebb, gyorsabb behatolás után, de az oka mégis máshol keresendő.
A valódi ok a hüvelybe pumpált levegő. Ha a behatolás a hüvely bejárata kissé megnyílik, nem feszül rá kellőképpen a férfi nemi szervére, így szex közben egyre több és több levegő gyűlik fel a hüvelyben, ezt sokan meg is érzik. Ha ezután más testtartásba helyezkedsz, az összegyűlt levegő jellegzetes és félreérthető hangok mellett távozik a testből.

MIT LEHET TENNI ILYENKOR?

A jelenséget nem igazán lehet kontrollálni, így szégyenkezni sincs okod. Esetleg egy frappáns félmondattal elkerülheted a félreértéseket, de ha kicsit is tapasztaltabb a partnered, valószínűleg korábban is találkozott már ezzel a dologgal, nem fog meglepődni.

NORMÁLIS DOLOG-E A VAGINÁLIS SZÉL?

Rendkívül gyakori, de ennek ellenére azt kell, hogy mondjuk: 40 éves kor alatt nem normális, és későbbi problémákat jelezhet előre. A kellően feszes hüvelyizomzat ugyanis megakadályozná a levegő bejutását, azaz a jelenség akkor következik be, ha nem megfelelő az izgalmi állapot, vagy enyhén ki van tágulva a hüvely, túlságosan gyenge az izomzata.

Ha még fiatal vagy, és rendszeresen hallod a Hangot, akkor érdemes foglalkoznod ezzel a kérdéssel. Ha a gyors, fájdalom- és fáradtságmentes megoldások híve vagy, akkor a FEMMED Intézet lézeres kezelését javasoljuk.

Tudj meg többet ide kattintva!