SZEXI LOVAGLÁS – ZAJOS HANGOK NÉLKÜL

SZEXI LOVAGLÁS – ZAJOS HANGOK NÉLKÜL

Kiábrándító élmény, amikor egy heves, esztelen lovaglásból a váratlan hangok miatt sikítva röhögés lesz. Nem, nem a ló prüszkölt, hanem a vaginád, méghozzá akkorát, hogy a szomszéd Mari néni extra tartalmas bablevese sem képes még csak hasonlókat sem produkálni.

LOVAGLÁS – DE MOST MI IS TÖRTÉNT?

Ez a köznyelv szerint punci pukinak, kicsit tudományosabban hangzó szakkifejezéssel pedig vaginális szélnek nevezett jelenség – feltéve, hogy nem jössz tőle rögtön zavarba – elsőre még nagyon vicces lehet. De mi van akkor, amikor már nemcsak a lovaglás esetén jelentkezik? Mi van akkor, ha minden egyes alkalommal, mindenféle pózban megismétlődik, és a szeretkezéseitek állandó aláfestő zenéjeként kezd el működni? Nos, az már nem vicces, hanem sokkal inkább kellemetlen. A legtöbb nő, akivel gyakran előfordul, szégyenkezik miatta, ami természetesen önmagában is gond. A nagyobb baj viszont az, hogy a jelenség egy tünet, ami a hüvelyfal szöveteinek gyengeségére, illetve a túlságosan kitágult hüvelyre utal. Ez később vizelettartási (inkontinencia) zavarokhoz vezethet, a tág hüvely pedig a szex élvezeti értékét is csökkentheti (megoldás = hüvelyszűkítés).

MI OKOZZA EZEKET A KÍNOS HANGOKAT?

Az okok között szerepelhet egyszerűen csak a kor is. Idővel természetszerűleg veszítenek a kötőszövetek a rugalmasságukból, és ez így van a hüvely falával is. A sejtekben egyre kevesebb kollagén termelődik, ez vezet a szövetek lazulásához. Gyorsítja a folyamatot az is, ha egy nő többször szült élete során. Bár a hüvely nagyon rugalmas, de időnként mégsem tökéletes a szülés utáni regeneráció, ami nem is csoda, hiszen egy babafej a nő testéhez mérten hatalmas.

MIT LEHET TENNI?

Mi a FEMMED Intézetnél azt tartjuk, hogy minden nőnek szégyenkezés nélkül kellene élveznie és megélnie a saját nőiességét, és ebbe a szégyenérzéstől mentes szex, a nemi életben való kiteljesedés is beletartozik. Ha nemcsak a kínos hangoktól szeretne megszabadulni, de az okot (a hüvelyfal túlzott lazaságát és a csökkent kollagéntermelést) is szeretnéd megszüntetni, az általunk végzett lézeres kezelés épp neked való. Kérj időpontot konzultációra a 06 (20) 360-7285 -as telefonszámon!