“NEM TUDOK BEFEJEZNI SEMMIT” – A SZEXET SE… (SIKERTÖRTÉNET!)

“NEM TUDOK BEFEJEZNI SEMMIT” – A SZEXET SE… (SIKERTÖRTÉNET!)

Mrs. S.-nek, nevezzük Sharonnak a teljes szexhiány volt a problémája. Ő egy diplomatafeleség, aki már négy csodás gyermekkel örvendeztette meg a férjét. A legnagyobb lányuk 8, öccse 5, ikerhúgaik pedig 1,5 évesek. Elsőre, kívülről úgy tűnt, teljes a családi idill, de sajnos a valóságban nem volt tökéletes a házaspár élete.

EGÉSZSÉGÜGYI VAGY PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMA-E A SZEXHIÁNY?

A gátmetszések hegekkel gyógyultak, és a fájdalmas szexuális élet miatt Sharonnak már rég nem volt része házastársi örömökben. Emiatt persze lelkiismeret-furdalása van, hiszen szereti és tiszteli a férjét, akit szeretne az ágyban is megörvendeztetni – de egyszerűen nem ment.

“NINCS IDŐM”, “NEM TUDOK BEFEJEZNI SEMMIT”

Próbált természetesen megoldást keresni. kezelésekre járni, de mivel állandóan utaznak, se intim tornára, se jógára, se egyéb terápiákra nem tud huzamosabb ideig eljárni, mert a terápia közepén üzleti és protokoll utakra indulnak. Műtét? Egész egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy hetekre kivonja magát a forgalomból, erre egy elfoglalt nőnek nincs ideje. A férje munkája miatt az életvitele is kiszámíthatatlan. Nem tud fix időpontokat keríteni, nem tud például heteken keresztül minden csütörtökön 14-től 15 óráig intim torna tanfolyamra járni, hogy helyesen el tudja sajátítani a gyakorlatokat. Próbált otthon is gyakorolni, de a két tipegő korú ikertestvér és a két nagyobb, de roppant eleven testvérük mellett képtelenség odafigyelni, koncentrálni, időt szakítani saját magára – rendszeresség és helyes kivitelezés nélkül az intim torna nem sokat ér.

SZÉTSZAKADHAT EGY CSALÁD A SZEXHIÁNY MIATT?

A fájdalmas szex, a szülések után túlságosan tágan maradt és száraz, irritált hüvely miatt a nemi életük már két éve szinte nem is létezett. A gondok átbeszélése itt már nem nagyon segített: a házasságuk válságban volt, Sharon pedig közel járt a depresszióhoz, a teljes kétségbeeséshez és a váláshoz.

SHARON ÉS A FEMMED SIKERTÖRTÉNETE

Ekkor talált ránk: egy előre egyeztetett időpontban eljött hozzánk konzultációra. Két, mindössze 20 perces kezelés során (melyeket szintén úgy időzítettünk, hogy beleférjen az időbeosztásába) az intimlézeres technológia segítségével megoldottuk azt a problémáját, melyet már évek óta nem tudtak kezelni. Fél év múlva kaptunk tőle egy nagyon kedves visszajelzést. Az ilyen e-mailek miatt szeretjük igazán a munkánkat!

Azt írta, a korábbi, régóta húzódó gondjai megszűntek, férjével pedig idővel újra visszatért a tűz a kapcsolatukba. A szex jobb mint valaha, napközben kevésbé stresszes. Jobban tud figyelni a gyerekeire is, és időnként úgy érzi magát, mintha újra egy szerelmes tinilány bőrébe bújt volna. Szeretnéd, ha neked sem kellene tovább kínlódnod?

Gyere el hozzánk kezelésre, kattints ide az információkért!