MIVEL FOGLALKOZIK EGY ESZTÉTIKAI NŐGYÓGYÁSZ?

MIVEL FOGLALKOZIK EGY ESZTÉTIKAI NŐGYÓGYÁSZ?

Amikor a férfiak meghallják az esztétikai nőgyógyász, esztétikai nőgyógyászat kifejezéseket, hirtelen nem is tudják, hogy mire gondoljanak. Végtére is a női nemi szervek nagy része rejtett, de a külső nemi szervek sem sűrűn kerülnek közszemlére a nők többségénél. Mi tehát az esztétikai nőgyógyászat jelentősége?

ESZTÉTIKAI NŐGYÓGYÁSZ: FUNKCIÓ ÉS FORMA EGYSÉGÉT KERESI

Formatervező hallgatóknak az első tanórákon már azt tanítják, hogy az a jó forma, ami a funkciót szolgálja, a megjelenés és a működés nem elválasztható egymástól. Az emberi test hasonlóan működik: mindennek megvan a maga szerepe a működésében. Ez igaz az intim testrészekre is.

TEST ÉS LÉLEK

Emellett a nőiség, az ezzel kapcsolatos testrészek működése, megjelenése a legtöbb nő számára kiemelt jelentőségű – ki ne szeretné igazán vonzónak és nőiesnek érezni magát? Ha valaki úgy érzi, hogy nem olyan „ott lent”, mint amilyennek lennie kellene, azok komoly önbecsülési problémákat, gátlásokat, szexuális nehézségeket okozhat. Egy esztétikai nőgyógyász tehát nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítja.

MILYEN GONDOKKAL KERESHETŐ EGY ESZTÉTIKAI NŐGYÓGYÁSZ?

Természetesen egy esztétikai nőgyógyász is el tudja végezni a szokásos nőgyógyászati rutinvizsgálatokat, azonban van néhány speciális szakterülete:

  • Túlságosan tág hüvely kezelése, az ebből fakadó szexuális problémák megszüntetése.
  • Vizelettartási panaszok megszüntetése – a hormonszintek változása vagy a szülés ugyanis nem csak a nemi szervekre van hatással, hanem a környező területekre is.
  • Kisajakfiatalítás, a kisajkak szépségének és rugalmasságának visszaadása.
  • Hüvelyszárazság kezelése – ez nem csak a szexuális élet, hanem az egészségmegőrzés miatt is fontos.

Ha a fenti gondok megoldásához keresel segítséget, érdemes erre specializált szakemberhez, azaz esztétikai nőgyógyászhoz fordulnod. A FEMMED Intézet orvosai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, fordulj hozzájuk bizalommal, kattints időpontfoglalásért!