MI TÖRTÉNIK A LÉZERES KEZELÉS SORÁN? – A FEMMED KULISSZATITKAI

MI TÖRTÉNIK A LÉZERES KEZELÉS SORÁN? – A FEMMED KULISSZATITKAI

Úgy érzed, itt az ideje az intim megfiatalodásnak? Lézeres kezelés kapcsán a lehető legjobb helyen jársz, de talán sok bizonytalansággal is küzdesz. Szeretnénk megmutatni, hogy nincs mitől félned – erre számíts, ha ellátogatsz hozzánk.

AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS LÉZERES KEZELÉS MIATT

Időpontok tekintetében igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni, de az alapos vizsgálattól semmiképpen sem tudunk eltekinteni.

A vizsgálatokra, kezelésekre korábban érkezők egy hangulatos váróhelyiségben várhatják meg az időpontjukat. Mi törekszünk a maximális pontosságra, hiszen pácienseink gyakran elfoglalt nők.

KONZULTÁCIÓ ÉS VIZSGÁLAT

Az orvosi konzultáción, majd az ezt követő alapos vizsgálaton kiderítjük, hogy alkalmazható -e nálad kiválasztott eljárás, esetleg valamilyen más típusú kezeléssel jobban járnál. Mindenképpen a problémád megoldására törekszünk, ezért ha úgy látjuk, hogy nem az intimlézeres kezelés a számodra tökéletes megoldás, továbbirányítunk más szakemberekhez.

Arra is lehetőség, hogy a konzultációval összekötve megtörténjen a kezelés első része, mennyiben a páciens valóban eldöntötte és elkötelezte magát, valamint amennyiben a professzor úr is javaslatot tesz rá.

Ez főként a lézeres kezelés miatt vidékről a fővárosba utazó hölgyek esetében lehet fontos. Így nem háromszor, hanem csak kétszer kell utazni a kezelés miatt.

A LÉZERES KEZELÉS NAPJA

Intim fiatalodás az ebédszünetben? A tényleges kezelés mindössze nagyjából húsz percet vesz igénybe. Nincs szükség hozzá altatásra vagy metszésre, ezért egyszerűen beillesztheted a napi teendőid közé.

A videón megnézheted közelebbről is az általunk használt Fotona intimlézer lézerfejét

Ugye nem is olyan ijesztő?

Maga az eljárás így néz ki egy szemléltető animáción, ha inkontinencia elleni vagy hüvelyszűkítő kezelésre érkezel hozzánk, valami hasonló fog veled is történni:

A LÉZERES KEZELÉS UTÁN

Természetesen a lézeres kezelés után is nyugodtan fordulhatsz hozzánk mindenféle kérdéseddel, esetleges panaszoddal. De annak örülünk leginkább, ha pozitív változásról tudsz beszámolni – erre egyébként minden esélyed meg is van, ha hozzánk fordulsz. Néhány napon belül már élhetsz nemi életet és úszni, strandolni is mehetsz. Élhetsz a korábbi életmódod szerint, de zavaró tüneteid nélkül.

Tedd meg az első lépést, kérj időpontot vizsgálatra!