LEHET –E JOBB A SZEX 50 ÉVESEN, MINT 20 ÉVESEN?

LEHET –E JOBB A SZEX 50 ÉVESEN, MINT 20 ÉVESEN?

Ha azok közé tartozol, akik a negyvenes éveik közeledtével már-már temetni készülnek magukat, van egy jó hírünk: a menopauza környékén és utána is ugyanúgy élvezhető a nemi életet. Sőt, nemcsak ugyanúgy, hanem még jobban is: egyre többektől hallani olyan beszámolókat, hogy az évek során testileg és lelkileg egyaránt egyre kielégítőbbé vált számukra a szex.

Ráadásul egyre több férfi is rájön: nem a fiatal lányok a legjobbak az ágyban.

MIVEL MAGYARÁZHATÓ, HOGY AZ IDŐSEBB NŐK ELÉGEDETTEBBEK A NEMI ÉLETÜKKEL?

1. TUDJÁK, MIT AKARNAK

Már túl vannak a kísérletezgetés korszakán, tisztában vannak vele, hogy pontosan mi okoz örömöt nekik és partnerüknek, és ezt ki is merik mondani vagy meg merik mutatni.

2. NEM SZÉGYENLŐSEK

Egy érett nő már tisztában van vele, hogy egy-két pluszkiló, anyajegy, ránc nem tud elrontani egy szerelmes estét. Felesleges görcsök és gátlások nélkül tudják élvezni a párjukkal töltött időt. Nem a látványt tartják fontosnak, hanem az egymásra való odafigyelést, az intimitást, felszínes dolgok helyett az együttlét minőségére helyezik a hangsúlyt.

3. NEM KELL TARTANI A TEHERBEESÉSTŐL

100%-os biztonságú fogamzásgátlás nem létezik. Ha egy nő teljesen biztos benne, hogy már nem kell tartania a nem kívánt terhességtől, felszabadultabban viselkedhet az ágyban.

4. KÖNNYEBBEN JÖN AZ ORGAZMUS

A női orgazmus készség nem magától alakul ki, viszont tanulással, gyakorlással jól fejleszthető. Sok nő állítja, hogy ahogy idősödik, egyre könnyebben és egyre többféleképpen jut el az orgazmusig.

5. TÖBB LEHETŐSÉG AZ EGYÜTTLÉTRE

Nehéz intim hangulatot teremteni, ha szobában ott alszik még egy kisgyerek, ha napi 12 óra munka után egy pár hullafáradtan esik haza, ha folyamatosan több téren is a maximumot kell nyújtani. Miután a gyerekek kirepültek, és esetleg a nyugdíjas évek is elérkeztek, a párok végre elegendő időt tudnak fordítani – és ezt ki is használják!

MI VAN, HA MÉGSE MŰKÖDIK A SZEX?

Nem szabad persze elhallgatni a korral járó változásokat sem. A hormonszintek csökkenése miatt sokaknál alakul ki kellemetlen hüvelyszárazság, másoknak a szülések és a kor miatt túlságosan tággá vált hüvely okoz problémát.

Ezek szerencsére mind egyszerűen megoldható problémák, hála a modern lézeres technológiáknak. Intimlézeres kezeléssel visszaállítható a hüvelyfal és a kisajkak fiatalos állapota.

Ha szeretnéd újra felhőtlenül élvezni az intim pillanatokat, fordulj hozzánk bizalommal!