INKONTINENCIA ELLENI TIPPEK

INKONTINENCIA ELLENI TIPPEK

Kezdesz aggódni az inkontinencia állapot miatti cseppek és foltok miatt? Nem vagy vele egyedül, a nők nagy százalékát érinti ez a probléma, sokszor már fiatal korban is. Egy egész iparág épült a tünetek enyhítésére, elkendőzésére, de házilag alkalmazható inkontinencia elleni tippekből sincs hiány. Nézzünk meg pár dolgot, ami segíthet!

KEVESEBBET ISZOL

A víz fontos és egészséges, semmiképp nem azt javasoljuk, hogy ne igyál. De ha fontos esemény előtt állsz és vizelettartási gondjaid vannak, legfeljebb mellőzd a sok folyadék fogyasztását az esemény előtti egy órában. Kerüld a vízhajtó hatású teákat (a legtöbb gyógytea ilyen), a kávét és a szeszes italokat is.

JÁRJ FEKETÉBEN!

A fekete lehet, hogy öregít, de legalább ápol és eltakar – és ez nem feltétlenül csak a zsírpárnákra vonatkozhat. Sok inkontinenciával küzdő nő magabiztosabbnak érzi magát, ha legalább övön alul fekete színű szoknyába, nadrágba bújik a pasztellszínű darabok helyett.

A LEGGYAKORIBB INKONTINENCIA ELLENI TIPPEK EGYIKE: HASZNÁLJ BETÉTET!

Mindenki látott már inkontinencia betétet reklámozó hirdetéseket, aki rendszeresen néz tévét vagy olvas újságot. A reklámokban felszabadultan mosolygó, kiegyensúlyozott, vidám ötvenes nőket láthatunk, akik boldogan nevetnek és emelgetik az unokáikat. A valóság sajnos kevésbé rózsaszín, egész nap betéttel a bugyidban járni nem túl kényelmes (és nem is túl szexi), ennek ellenére ha rendszeresen problémát jelent a vizeletcsepegés, sokat segíthet egy jó inkontinencia betét.

FORDULJ INTIMTORNA TRÉNERHEZ!

A kialakult tünetek további romlása megelőzhető rendszeres, lelkiismeretesen és szakszerűen végzett intimtornával. Ha nevetéskor, tüsszentéskor elcseppen egy-egy csepp vizelet, érdemes azonnal elkezdeni az otthoni intimtorna rendszeres gyakorlását. Ez az egyik legnépszerűbb alternatíva, noha a legmacerásabb is.

MINDIG LEGYEN NÁLAD TARTALÉK FEHÉRNEMŰ!

Sosem értetted a nagymamádat, aki nem volt hajlandó (több) tartalék fehérnemű nélkül útnak indulni? Ha túllépted már az ötödik ikszet, vagy nemrég szültél, akkor valószínűleg nemcsak hogy érted, de te magad is hasonlóan szoktál tenni. Még mindig jobb kicsit több mindent cipelni a táskádban, mint kellemetlen szagokat árasztani, nem igaz?

VAN TARTÓS MEGOLDÁS IS INKONTINENCIA PROBLÉMÁRA!

A fenti praktikák (az intim torna kivételével) csak a tünetek elkendőzését, eltitkolását szolgálják, valódi megoldást nem adnak. Ha az életmódodat meghatározó trükkök helyett tartós és tényleges javulást szeretnél, akkor a lézeres kezelést javasoljuk. Ez nem műtét, azonnal hat, nem jár altatással vagy vágással és tartós javulást eredményez. Tudj meg többet, kattints!