ÍGY BUKHATSZ LE MÁR AZ ELSŐ SZERELMES ESTÉN

ÍGY BUKHATSZ LE MÁR AZ ELSŐ SZERELMES ESTÉN

Vizelettartás problémával küzdőknek kötelező olvasmány!

DŐLJ HÁTRA ÉS KÉPZELD EL AZ ALÁBBI ROMANTIKUS ESTÉT.. DE KÖZBEN TARTSD A VIZELETEDET!

Végre egy normális pasi! A legutóbbi randi (is) csodálatosan alakult vele, udvarias, sármos, jó hozzábújni, remekül csókol. Minden stimmelni látszik, nem csoda, ha úgy érzed, szeretnéd vele tölteni az éjszakát. Most képzeld el, hogy álmaid férfijával végre intim helyzetbe kerültök. A hangulatvilágítást gyertyafény, vagy az ablakon besütő telihold adják, ő lágyan megcsókol, majd romantikusan vetkőztetni kezd.

HOPPÁ! – LEBUKTÁL!

Először lekerül a blúzod, majd a szoknyád, élvezed, hogy a tested minden porcikáját egy ennyire fantasztikus ember kezei simogatják, lassan lefejti rólad a harisnyádat is… … és akkor hirtelen dob egy hátast, mert meglátja a vaskos inkontinencia betéteted. Remélhetőleg még tiszta állapotban. Ugye, hogy milyen romantikus?

AMIT ESETLEG ELŐTTE MEGTEHETSZ

Persze ha még időben eszedbe jut, hogy nem így képzelted el az estét, akkor kiszaladhatsz mosdóba, elvenni és kidobni a… és ha a pasid lakásán vagytok? Legénylakásban nemigen van szemetes a fürdőszobában. Ha mégis, akkor úgyis bele fog botlani, amikor kiüríti.

Kiosonsz vele a konyhába? Szerinted nem lesi minden mozdulatodat? Hiszen teljesen rád van hangolva.

Oké, tegyük fel, belegöngyölöd a blézered zsebébe…Talán a pasid kicsit furcsán fog rád nézni, de legalább megúsztad a dolgot.

Pontosabban… Megúsztad az azonnali lebukást, és most gondolkozhatsz azon, hogy vajon hova rejtsd a bugyidból kimenekített „csomagot”, hogy ne derüljön ki mégiscsak a probléma. Jaj, ez is szörnyen kínos.

VIZELETTARTÁS – MEDDIG NEHEZÍTI MÉG AZ ÉLETEDET?

Ha vizelettartás zavaraid vannak, akkor bizony már az első estén lebukhatsz vele. Vagy esetleg örökké bujkálni akarsz a párod elől, külön vetkőzni, kerülni a spontán szexi helyzeteket, akár évtizedeken keresztül?

Szavazhatsz persze a maximális bizalomra is, ami alapvetően minden párkapcsolatban egészséges.

Azt viszont tudnod kell, hogy az inkontinencia a férfiak 100%-a szerint nem éppen szexi dolog, és egy friss, még nem mély szeretetre és megértésre alapozó párkapcsolatban okozhat ez gondot. Később pedig már megint csak kínos lesz színt vallani. Szeretnél tehát kínos helyzetbe kerülni a párod, partnered előtt? Esetleg kedvet érzel a bujkáláshoz? Ha a fentiekre egyértelmű nem a válaszod, kérj tőlünk időpontot orvosi konzultációra!