FONTOS ÉLETHELYZETEK SZABOTÁLÁSA

FONTOS ÉLETHELYZETEK SZABOTÁLÁSA

Lehetséges, hogy az inkontinencia az életed legnagyobb szabotőre? Ha hasonlítasz néhány korábbi, azóta már sikeresen meggyógyult páciensünkre, akkor bizony ez a helyzet. Íme 2 sikertörténet!

ANDREA, AZ ELSŐ ÁLDOZAT

Andrea pénzügyi területen dolgozik, és kifejezetten élvezi a kihívásokat, a szakmai sikereit, és úgy általánosságban: a munkáját. Ezt természetesen mások is értékelik, így egy fejvadász cég valódi álomállást ajánlott neki: vezetői beosztás, magas fizetés, izgalmas feladatok. Három másik pályázó is volt az állásra, de Andrea tudta, hogy ezt az álláshirdetést szinte neki írták, úgy érezte, minden megvan benne, ami a munkához kell. Ennek ellenére, vagy épp ezért nagy izgalommal várta az állásinterjút.

AZ INKONTINENCIA SZABOTÁLTA ÁLMAI ÁLLÁSÁT

Az interjú napján csinosan felöltözött, legszebb, finom anyagból készült kosztümjét vette magára vékony harisnyával. Az interjúra pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkezett, ezért úgy döntött, gyorsan kiszalad a mosdóba. Itt vett észre egy kisebb balesetet, amitől legszívesebben azonnal sikítani kezdett volna: a reggeli rohanásban valahogy elcseppent pár csepp vizelet, vagy talán akkor, amikor a kocsiból kiszállva eltüsszentette magát. „Vajon átüt majd a szoknya anyagán? Vajon érezni fogják a szagát?” Andrea teljesen pánikba esett, és végül zavarában kihagyta az interjút, vele együtt pedig álmai állását.

MARIANN, A MÁSODIK ÁLDOZAT

Másik történetünk főszereplője Mariann, aki nemcsak okos volt, hanem szorgalmas is. Az egyetem egyik legjobb tanulója volt, hiszen komoly tervei voltak a jövőjével kapcsolatban, kislány kora óta jogi pályára készült, és sok küzdelem után végre a diploma közvetlen közelébe került. Az inkontinencia viszont a közhiedelemmel ellentétben nem válogat, nem csak az idősebbek, hanem a fiatalok életét is megkeseríti, és nincs tekintettel a tehetségre sem.

AZ INKONTINENCIA SZABOTÁLTA A ZÁRÓVIZSGÁT

Mariann az egyébként is stresszes záróvizsgáján szinte csak arra tudott gondolni, hogy ne pont most hagyja cserben a kissé elcsúszott inkontinencia betét. Ez természetesen a teljesítményére is hatással volt, nemcsak önmagához képest, hanem minden szempontból rosszul teljesített a vizsgán. Szülei, akik évek óta várták a büszke pillanatot, amikor lányuk talárban veszít a diplomaosztóján alig tudták meggyőzni róla, hogy a történtek után ne hagyja ki a régen várt diplomaosztóját.

LE A SZABOTŐRREL!

Andrea és Mariann azóta segítséget kértek és kaptak is: a FEMMED Intézetben gyorsan hatékonyan lehet kezelni a vizelettartási zavarokat. Mára mindkettejük élete sikertörténet. A lézeres kezelések óta mindketten magabiztosan, felszabadultan élnek, és már csak ritkán jut eszükbe a hátrahagyott szabotőr.

Ha te sem szeretnéd, hogy életed fontos pillanatait szabotálja az inkontinencia, fordulj hozzánk bizalommal, jelentkezz konzultációra!