FEMMED – MENNYIBE KERÜL EGY KEZELÉS?

FEMMED – MENNYIBE KERÜL EGY KEZELÉS?

Mennyibe kerül egy kezelés? Sőt felmerült a fejedben, hogy a kezeléseink esetleg túl sokba kerülnek? Elsőre valóban így is tűnhet, de ha kicsit utánaszámol az ember, kiderül, hogy nem teljesen ez a helyzet.

MENNYIBE KERÜL AZ INKONTINENCIA?

Egy átlagos inkontinencia betét csomag ára nagyjából 800 Ft körül van, ha ezzel számolunk, nagyjából reális értéket kaphatunk. Ez 20 darab betétet tartalmaz. Az egyszerűség kedvéért számoljunk napi két betéttel, hiszen higiéniai okokból a betétet is fontos rendszeresen cserélni. Ez évente körülbelül 30000 forint pluszkiadást jelent. Ehhez jön még hozzá a különféle illatosított törlőkendők és más higiéniai termékek ára, a véletlenül szennyeződött fehérneműk mosása és hasonló kisebb költségek.

A betét használata azonban SOHA nem fogja megoldani a problémát, sőt, idővel jó eséllyel romlani fog a helyzet. Ha 30-40 éven keresztül élsz vizelettartási zavarokkal, akkor a lézeres kezelés árának többszörösét elköltheted higiéniai termékekre, anélkül, hogy bármilyen javulás történne az állapotodban.

A lézeres terápia hatására viszont ténylegesen meggyógyulhatsz, és nyugodtan tekintheted anyagi szempontból is egy hosszú távú befektetésnek: legkésőbb 10-15 éven belül visszahozza az árát.

BIZTOS MEGOLDÁS

Az intim torna tanfolyam is egy több tízezer forintos beruházás az eredmény viszont csak lassan érkezik és nem is garantálható.

Ezzel szemben ha hozzánk fordulsz a modern technológiának köszönhetően azonnali és garantált javulást érhetsz el.

Kockázat sincs: az előzetes vizsgálat és tájékoztató alkalmával fény fog derülni arra, ha esetleg mégsem neked való a kezelés, és ebben az esetben nem végezzük el. Így mennyibe kerül? Ingyen volt.

De ha javasolt a kezelés és kifizeted a kezelések árát, akkor nálunk nem zsákbamacskát veszel: biztosan várhatod a kezelés utáni javulást.

A FONTOSSÁGI SORREND

Tudtad, hogy egy átlagos dohányos egy év alatt elkölti cigarettára egy-egy kezeléssorozatunk árát?

Sokan olyan dolgokra is rengeteg pénzt elköltenek, amik az egészségük romlását és nem pedig a javulását okozzák. Ez persze mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen, de úgy gondoljuk, hogy kezeléseink átlagos anyagi körülmények között élő emberek számára is elérhetőek, ha az egészségüket prioritásként kezelik.

MENNYIBE KERÜL AZ EGÉSZSÉG?

És végül még egy megjegyzés: az életminőséged javulása, az egészséged egy felbecsülhetetlen érték, anyagiaktól függetlenül mindig jó döntés, ha teszel érte!

Kezdd itt: foglalj időpontot!