FÁJDALMAS SZEX? DE MÁR CSAK PÁR NAPIG!

FÁJDALMAS SZEX? DE MÁR CSAK PÁR NAPIG!

Ugyanis pontosan ennyi idő szükséges ahhoz, hogy egy neked megfelelő időpontot kapj a FEMMED Intézetnél orvosi konzultációhoz.

CSAK MÉG FÁJ, FÁJ, FÁJ…FÁJDALMAS SZEX!

Nem csoda, ha te magad is halogatnád az orvoshoz fordulást….

Sok helyen adnak ma már szexológiai tanácsokat, de kaphatsz műtéti kezelést, vagy választhatsz a különféle alternatív kezelések közül is, ha úgy érzed, testi okok miatt nem megy a szex. Ha komolyan foglalkozni akarsz a dologgal, akkor sokszor jobb, ha több hónapos kálváriára készülsz! Néha hónapokat kell várni a specialistákra, akik gyakran több helyen is dolgoznak. Gyógyítanak, tanítanak, kutatnak, és persze nem mellesleg nekik is van családjuk.

Ha valamilyen egészségügyi problémád van, a tipikus forgatókönyv szerint sok-sok fél napod fog elmenni, hogy:

  • beutalót szerezz,
  • időpontért kuncsorogj
  • megküzdj a lekezelő stílusban fogalmazó egészségügyi alkalmazottakkal
  • várakozz a vizsgálatra.

TORTÚRA A VIZSGÁLATTÓL A KEZELÉSIG

Ha eljutsz a kivizsgálásra, utána pedig jó eséllyel heteket, sőt, hónapokat tölthetsz a várólistán, mire eljutsz a várva várt (vagy éppen rettegett) kezelésig. Sajnos arra is nagy esélyed van, hogy nem specialistához kerülsz, a szakorvosi végzettség ugyanis nem garancia a hozzáértésre. Lehet, hogy az orvos, akihez kerülsz, más területen kiváló szakember, de az esztétikai nőgyógyászat nem az erőssége. Ráadásul az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem veszik komolyan a gondjaidat, hiszen „csak” a szexuális életed nincs rendben. Sajnos sok egészségügyi dolgozó szerint is teljesen mindegy, hogy egy ilyen jellegű probléma fél évvel előbb, vagy utóbb oldódik -e meg.

LEHET EZT MÁSKÉPPEN IS!

Ha viszont unod ezt a fajta bánásmódot, fordulj hozzánk: mi tiszteletben tartjuk a Te idődet is. Hívd fel MOST (vagy a most következő munkanapon) a 06 (20) 360-7285 -as telefonszámot, és egy nagyon kedves kolléganőnk, Judit fogja megkeresni a neked megfelelő, lehető legkorábbi időpontot a személyes orvosi konzultációhoz. Ha alkalmas vagy a lézeres terápiára, a két rövid, mindössze 20 perces kezelést a lehető leghamarabb el is végezzük, hogy minél hamarabb élvezhesd a megújult, felhőtlen nemi életed.

Ha pedig egyelőre csak tájékozódni szeretnél, esetleg aggodalmaid vannak a kezeléssel kapcsolatban, szeretettel várunk ingyenes tanácsadásunkra is, ahol az intimlézeres nőgyógyászati kezeléseinkkel kapcsolatos összes kérdésedet felteheted.