ARANYKOR – SZEX 50 FELETT

ARANYKOR – SZEX 50 FELETT

Azt gondolnád, a szex 50 felett már csak nosztalgia? Elhiszed, hogy 50 felett kezdődik az igazi aranykor? Íme Evelin története:

A KORAI HÁZASSÁG

Evelin fiatalon és tapasztalatlanul, alig 20 évesen ment férjhez hasonló korú vőlegényéhez. Házasságából hamarosan két csodálatos gyermeke is született. Ahogy a legtöbb nagyon fiatal korban köttetett házasság, az övék is hamar megromlott. Evelin és a volt férje szinte egymás mellett nőttek fel, de később teljesen máshogy képzelték el a közös jövőjüket. Hogy a gyerekek ne egy rossz légkörű, durva veszekedésektől hangos házban nevelkedjenek, öt együtt töltött év után végül a válás mellett döntöttek.

A TESTI SZERELEM TELJESEN HÁTTÉRBE KERÜLT

Evelin ezek után minden idejét a gyermekeinek szentelte, A szex nem volt számára fontos, mert a férjén kívül soha nem volt más férfi az életében, mellette pedig soha nem jutott el odáig, hogy valóban megtanulja élvezni a szexet. Úgy érezte, őt egyszerűen nem is nagyon érdekli a dolog, a félresikerült házassága után pedig egyébként is csalódottságot érzett a férfiakkal kapcsolatban. A gyerekek időközben felnőttek, saját lábukra álltak, egyikük külföldre, másikuk a szomszéd városba költözött, Evelin pedig kezdte megszokni a magányt, már régen beletörődött abba, hogy egyedül fogja leélni az életét. A sors (vagy a biológia) azonban máshogy akarta: egy munkahelyi barátságból lassan gondos, megértő, mély szerelem szövődött. Evelin történetében azonban még nem itt jön a happy end, hiába találta meg a számára tökéletes társat, rájött, hogy a szex 50 felett számos gonddal jár.

JÓ SZEX 50 FELETT VS. HÜVELYSZÁRAZSÁG

Az idilli kapcsolatba ugyanis beleszólt a hüvelyszárazság és a gyenge hüvelyfal mumusa. Ezek a korábban nem tapasztalt nehézségek a változókorra együtt érkeztek meg Evelin és párja életébe, és kétségbeeséshez és fájdalmas szexhez vezettek. Szerencsére Evelin egy barátnőjétől hallott az intimlézeres kisajakfiatalítás és hüvelyszárazság problémákat megoldó kezelésekről, illetve FEMMED Intézetről. Rrövid tanakodás után úgy döntött belevág a kezelésbe. Úgy gondolta, ha végre megtalálta a tökéletes, neki való társat, akkor szeretné őt (és saját magát is) maradéktalanul boldoggá tenni. Joggal gondolta, hogy miért is ne lehetne 50 felett szexuális élete?

SZEX 50 FELETT – KEZDŐDIK AZ ARANYKOR

A kezelés sikerrel járt, Evelin és párja pedig kissé későn jött mézeshónapjaikat töltik – csak rájuk nézve is látszik, mennyire boldogok. Ha te is szeretnéd, ha elérkezne az életben a szexuális aranykor, ismerd meg a lehetőségeidet!

Kérj időpontot ingyenes tanácsadásunkra! Hívd a 06 (20) 360-7285 -as telefonszámot!