A RÚT KISKACSA ORGAZMUS TÖRTÉNETE

A RÚT KISKACSA ORGAZMUS TÖRTÉNETE

Ismét egy páciensünk sikersztorijával jelentkezünk. Annamária egy nagyon kedves ügyfelünk, akit tavaly kezeltünk, és nemrég fantasztikus hírekkel örvendeztetett meg minket. Kíváncsi vagy rá, mit történt vele?

Kapaszkodj!

ANNAMÁRIA FÉNYES, DE ORGAZMUSMENTES ÉLETE

Annamária egy csinos, mosolygós, harmincas éveiben járó hölgy, aki nem csak szép, de okos is, szakmájában sikert sikerre halmozott, és jelenleg is egy nagyobb vállalat topmenedzsereként dolgozik. Tökéletesnek hangzik? Pedig nem az, sajnos a magánélete sokáig nem alakult ennyire rózsásan. Az ég sajnos olyan adottságokkal látta el, hogy szex közben képtelen volt orgazmusra.

FIZIKAI ADOTTSÁGOK, AMIK AZ ORGAZMUS ELÉRÉSÉT SZABOTÁLTÁK

Eleve viszonylag tág hüvellyel született, az intim izmok csekély szorítóereje pedig megakadályozta a hüvelyi orgazmus elérésében. Ő viszont úgy érezte, partnerei részéről elvárás felé, hogy orgazmust produkáljon, de valójában egyáltalán nem élvezte a szexet, és idővel egyre görcsösebben állt a témához. Hozzáillő: jóképű, sportos, sikeres partnerei voltak, de a legszuperebb férfi sem volt képes kihozni belőle a szexualitásában magabiztos nőt.

ANNAMÁRIÁT AZ ORGAZMUS HIÁNYA TETTE TÖNKRE

Sajnos ezt így, kerek perec kimondhatjuk. Ugyanis a gyenge, gátlásokkal teli nemi élet miatt pedig idővel minden kapcsolata tönkrement. Idővel már-már beletörődött a dologba, elfogadta, hogy szexuális életét örökre a gátlások, az örömtelenség, a megjátszott orgazmusok és az elégedetlenség fogják jellemezni. Saját erejéből sikeres nőként viszont tudta, hogy aki feladja az álmait, az soha nem nyerhet.

ANNAMÁRIA ÉS A FEMMED SIKERTÖRTÉNETE

Tele kételyekkel jött el hozzánk az első konzultációra, de úgy gondolta, nincs vesztenivalója. Két kezelés után (kattints ide és megtudhatod, mi történik a lézeres kezelésen) pedig izgatottan várta az eredményt… Pár hónappal később katartikus élménye volt: 40 felé közeledve új párjával átélte az első hatalmas orgazmusát! Azóta egyre gyakrabban tarkítják fergeteges orgazmusok a mindennapjait, és végre nem teljesítménykényszerről, hanem az örömről szól a nemi élete. Párja imádja a szépségét, az eszét, a talpraesettségét, és azt, hogy mennyire fantasztikus Annamáriával az ágyban.

Így 10 hónappal a találkozásuk után megkérte barátnője kezét, aki örömmel igent mondott neki. A boldog menyasszony telefonon hívott minket, hogy elmesélje a hírt – nagyszerű érzés volt hallani a hangjából sugárzó örömöt, és büszkék vagyunk rá, hogy nekünk is részünk volt abban, hogy Annamária ma ennyire boldog.

Ha neked is gondot okoz a túlságosan tág hüvely, ne késlekedj, jelentkezz be hozzánk konzultációra!