40 ÉVES KOR UTÁN JÖN AZ ELSIVATAGOSODÁS?

40 ÉVES KOR UTÁN JÖN AZ ELSIVATAGOSODÁS?

A női élet a periodikus változásokról szól – egyszer fent, egyszer lent, és a legtöbben természetesen veszik azt is, hogy a libidójuk hol magasan szárnyal, hol szerényen a sámli alatt lopakodik.


    
Na de mi a helyzet akkor, ha a vágy megvan, mégis olyan száraz maradsz, mint a Kalahári-sivatag? És mi történik olyankor, ha mindez krónikusan, heteken, hónapokon, éveken át nehezíti azt, hogy valódi örömöt találj a szexualitásban?


    
És mi a teendőd akkor, ha az örömteli szex említésére is már csak olyan meghökkenten nézel, mint a rókamanguszták?A KRÓNIKUS HÜVELYSZÁRAZSÁG OKA


A szexuális izgalom hatására termelődő nedvességet a hüvelybemenet környékén található mirigyek termelik. Ennek a mennyisége részben alkati dolog, egyénenként változik. A hüvely akkor lesz kellőképpen nedves, ha a vérellátottsága jó, nyálkahártyája pedig egészséges. Ezzel fiatal korban általában nem is szokott különösebb probléma lenni.Az évek során azonban a hüvelyfal általában vékonyodni kezd, a vérellátottsága romlik, és egy idő után könnyen kialakul a krónikus hüvelyszárazság. Ez nem csak a testi örömök átélését nehezíti, hanem egészségtelen is, a vékonyabb hüvelyfal ugyanis sérülékenyebb, nehezebben tisztul, és gyakoribbá válhatnak a különféle gombás és bakteriális fertőzések.Ezekről nem beszélni kell, hanem tenni ellenük – és nem csak tüneti szinten, hanem a kiváltó ok, a hüvelyszárazság kezelése által is!A HÜVELYSZÁRAZSÁG KEZELÉSE


Ha a síkosítót már macerásnak és illúziórombolónak érzed, eljött az ideje az okok megszüntetésének. Ez egyes esetekben nem is testi okokról van szó: okozhat hüvelyszárazságot a túl sok stressz, vagy a partner nem teljes elfogadása is.Ha nem erről van szó, a krónikus hüvelyszárazságon is segíthet a lézeres kezelés: a terápia hatására a hüvelyfal sejtjei ismét megfiatalodnak, a vérellátás javulni kezd, és a probléma rövid időn belül teljesen vagy majdnem teljesen megszűnik. Az eredmény hamar érezhető lesz – és imádni fogod! A párod is minden bizonnyal el lesz ragadtatva, hiszen az ő önbecsülésének is fontos, hogy egyértelmű jelét lássa annak: valóban kívánod és örömet tudott okozni neked.Az örömteli nemi élet nem csak a fiatal korosztály kiváltsága! Ha megoldást keresel a hüvelyszárazság problémájára és a fájdalmasan szomorú sivárság helyett inkább virágos jókedvvel keresnéd az izgalmas kalandokat, akkor mielőbb látogass el hozzánk a FEMMED Intézetbe!